Bemutatkozás

Cégünkről

Cégünk 1992 decemberében alakult meg, magyar magánszemélyek részvételével. Tevékenységünket elektrosztatikus porszórással készíthető műanyag bevonat készítésével indítottuk, majd a felmerülő igényeket felismerve 1999-ben fémfeldolgozással és lemezmegmunkálással bővítettük ki szolgáltatásainkat. Ma már komplex fémmegmunkálást, alkatrészgyártást végzünk.

A kezdetben 500m2 termelési terület napjainkra már meghaladja a 16 000m2-t. Társaságunk dinamikus fejlődéséből adódó nyereségre alapozva biztosítjuk az állandó személyi és műszaki fejlesztést, az üzemépületek és az alkalmazott technológiák korszerűsítését.

A piaci igényeknek megfelelően a lakatos ipari tevékenységünk mellett korszerű CNC vezérlésű lemezalakító berendezésekkel és Magyarországon egyedülálló lézergép-parkkal biztosítjuk a nagy pontosságú lemezmegmunkálás szigorú minőségi elvárásait. E mellett a legmodernebb felületkezelési eljárásokat kínáljuk telephelyünkön belül. A KTL alapozó és porfestési technológia mellett a horganyozás (kék és sárga), vegyi barnítás és más felületkezelési eljárások is igénybe vehetőek.

Cégünk több, nemzetközi viszonylatban is meghatározó vállalatnak beszállítója.

Az általunk gyártott termékek felhasználási területe széleskörű: mezőgazdasági és autóipari alkatrészek és szervizszerszámok, légtechnikai berendezések alkatrészei, lámpatestek, enteriőr berendezések (tároló elemek, üzletberendezések).

A minőségi munkavégzés iránti elkötelezettség, a piaci versenyhelyzet, valamint a vevői elvárásoknak való megfelelés érdekében 2003 óta az ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszer szerint dolgozunk. Ezt évről-évre TÜV Rheinland tanúsítja.

A kiterjedt kapcsolatokra és a kiépített speciális műszaki és technológiai színvonalú gyártásra alapozva kívánunk teljes körű szolgáltatást nyújtani tervezéstől a komplett kivitelezésig.

Vállalati politikánk

Az EPOSZ Kft. vezetésének alapvető célja, hogy a társaság a nagypontosságú lézeres megmunkálási, fémszerkezetek, szerkezeti elemek gyártási, elektrosztatikus porszórási tevékenységeket a vevők elvárásainak megfelelően, magas minőségi szinten és gazdaságosan végezze.

Az EPOSZ Kft. által előállított termékek minőségét minden esetben a vevők igényei, a felhasználási célok és a vonatkozó műszaki, biztonsági és környezetvédelmi előírások együttesen határozzák meg.

A vonatkozó követelményeknek való folyamatos megfelelés érdekében bevezetésre került az MSZ EN ISO 9001:2009 szerinti minőségirányítási rendszer.

A minőségirányítási rendszer eredményes működtetése biztosítja a szakmai tevékenység minden elemére kiterjedő folyamatszemléletű megközelítést és a rendszerközpontú irányítást. A minőségirányítási rendszer hatásos működtetése az Irányítási Rendszer felelős feladata, aki felkészült a rendszerműködés szabályozására és folyamatos fejlesztésére.

Az EPOSZ Kft. minden munkatársa felelős saját munkavégzésének minőségéért, szakmai felkészültségének folyamatos fejlesztéséért és a bevezetett minőségirányítási rendszer hatékony működtetéséért.

Az EPOSZ Kft a kiterjedt beszállítói kapcsolatokra, és a kiépített speciális műszaki és technológiai színvonalú gyártásra és innovatív megoldásokra alapozva kíván a vevőinek teljes körű szolgáltatást nyújtani. Kiemelt célunk, hogy az évek óta tartó eredményes működést, és a meglévő állományi létszámot fenntartsa, illetve bővítse, valamint a gyártáshoz szükséges feltételeket megteremtse, a megrendelés állományt növekedési pályán tartsa.

Az EPOSZ Kft. vezetése kinyilvánítja elkötelezettségét a vállalt szakmai tevékenységekre előírt követelmények teljesítése és a minőségcélok megvalósítása iránt. Törekszik a vevők maximális elégedettségre és a folyamatos rendszer-fejlesztésre.